Så kan vi hjälpa dig

Oavsett vilken typ av hjälp du behöver när det gäller elektricitet är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Elbesiktning

En av de saker som vi kan hjälpa dig med är elbesiktning. En sådan går ut på att vi kontrollerar att samtliga elektriska installationer i ditt hem är rätt utförda samt att de underhålls på rätt sätt. Med vår hjälp kan du alltså försäkra dig om att allt gällande din elektricitet ligger rätt till.

services_icon1

Felsökningar

Är det något fel på elektriciteten där hemma? Behöver du hjälp med att ta reda på var felet ligger någonstans? Då är också detta något vi kan hjälpa dig med. Vi skickar helt enkelt hem en av våra elektriker till dig så att denne kan utföra en felsökning och se var felet ligger.

services_icon1.png

Säkerhetssystem

Behöver du hjälp med att installera ett säkerhetssystem där hemma? Även detta kan vi hjälpa dig med. Detta kan röra sig om allt från kameror till larm och annat inbrottsskydd.

services_icon1

Rådgivning

Behöver du rådgivning gällande något som har med elektricitet att göra? I så fall är också detta något som vi mer än gärna hjälper dig med! Med vår breda erfarenhet och djupa kunskap kan vi ge dig professionell guidning kring allt som har med el att göra.